Excellentvägen 7B, Lgh 1101

Lindesberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Excellentvägen 7B, Lgh 1101, Lindesberg


Hyra:

5910 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Oppboga: Trea med optisk fiber o söderbalkong
Nu finns en stor välplanerad trea om 78 kvm med balkong i söder ledig i Oppboga, 25 min från Örebro. Lägenheten ligger en trappa upp och kostar 5 910 kr per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar själv abonnemang för hushållselen.

Planlösningen är optimal - man kommer in i en hall med vardagsrummet rakt fram, badrum genast till vänster, balkongen till höger. Går man vidare till vänster kommer man in i köket, och där ligger två sovrum i anslutning till köket. Om man t ex är tre studerande vänner, så kan man dela lägenheten (kök, badrum och balkong) utan att störa varandra

Här finns Stadsnät installerat med möjlighet till 100 Mb internet, massor av tevekanaler med knivskarp bild och billig telefoni.

Härifrån pendlar man (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr den här lägenheten bör ha bil. Garage med motorvärmare finns att hyra.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar.

OBS! Bilderna från vardagsrum och hall är från den aktuella lägenheten, medan kök och badrum är från lägenheter intill.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg