Kungsvägen 12

Lindesberg
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsvägen 12, Lindesberg


Hyra:

7879 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Fellingsbro: 180 kvm enplansvilla m uteplats
En enormt stor villa med 6-7 rum och kök blir inom kort hyresledig i Fellingsbro. Alla rum ligger i markplan vilket gör huset mycket lämpligt om man har funktionshinder.

När man kommer in i den stora hallen (möblerbar) ligger toarum, badrum och två sovrum med ingång till vänster och två sovrum rakt fram. Först till höger ligger köket och innanför det tvättstuga, förråd och pannrum.

Längre fram till höger, framför köket, ligger ett mycket stort vardagsrum och ett anslutande stort (master) sovrum innanför det. Direkt från vardagsrummet kommer man ut på en uteplats under tak, ca 25 kvm, och framför den en insynsskyddad, mysig och lättskött trädgård.

Det finns golvvärme i alla rum utom det stora sovrummet där det är element. Inom kort installeras bergvärme i huset vilket sänker uppvärmningskostnaden, med den elpanna som värmt huset tidigare har huset dragit ca 30 000 kWh per år, och besparingen brukar bli ca 1/3 med bergvärme.

I anslutning till huset finns garage, man parkerar även bra på garageuppfarten.

Intresseanmälan görs via email - du klickar "Mejla annonsören" här i annonsen. För att vi skall kunna behandla er ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer (obligatoriskt för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in en ansökan utan dessa uppgifter, den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg