Kurrbodavägen 5 711 98Ramsberg

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kurrbodavägen 5 711 98Ramsberg, Lindesberg


Hyra:

3950 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2rums lägenhet i Ramsberg
Från och med 2016-04-01 kommer en lägenhet att finnas tillgänglig med tillsvidarekontrakt i Ramsberg, ca 2mil från Lindesberg.
Lägenheten är renoverad i somras med nya golv, tapeter samt våtutrymme.
Lägenheten har ett stort vardagsrum som sitter ihop med köket samt ett separat sovrum som vetter in mot gården. Lägenheten ligger i en flygelbyggnad som inrymmer ytterligare 2 st lägenheter, totalt är det 10 stycken lägenheter med de andra byggnaderna runt om.
Boytan är på 50m2 och egen tvättmaskin finns i lägenheten. Parkeringsplats med motorvärmare samt ett förråd ingår i hyran. El till motorvärmare tillkommer.

Värmis AB som fastighetsägare är väldigt måna om sina hyresgäster och försöker alltid se till hyresgästernas bästa. Lojalitet samt personlighet är ledord för en god trivsel i våra lägenheter.

Vi ser gärna att du som vill hyra denna fina lägenhet har möjlighet att sköta lättare trädgårdsarbeten såsom gräsklippning och snöröjning mot hyresavdrag förstås.
Vi önskar att det finns tidigare goda referenser samt att en fast inkomst finns och även att det ej finns några betalningsanmärkningar.

Maila gärna om det finns intresse!

Mvh

Markus A
Värmis AB

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg