Mårdshyttan 177

Lindesberg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mårdshyttan 177, Lindesberg

Hyra:

7600 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

130 m2


Beskrivning

Hus på landet nära sjö
Ett bostadshus som består av 1 1/2 plan ca 130 kvm + källare. På övervåningen finns 3 sovrum, en sovalkov och en liten toalett samt förvaringsutrymmen. Nedervåningen består av stor hall, stort vardagsrum, matrum, kök och badrum med dusch. I källaren finns pannrum och tvättstuga. Kommunalt vatten och avlopp finns, uppvärmning genom luftvärmepump, roslagskamin i vardagsrummet och vedeldad panna i källaren med ackumulatortankar.

Inhägnad tomt på ca 2200 m2 med en liten skogsglänta alldeles bakom. På tomten finns ett flertal uthus, bl a vedbod, två gäststugor (det ena nybyggt), grillstuga och stort garage. Både bostadshuset och flera av uthusen är renoverade i etapper under flera år.

Bra läge mitt i en lugn liten by längs med vackra tre sjöars väg. Busshållsplats framför huset och ca 500 m till liten badstrand. Nära pendlingsavstånd till Nora, Lindesberg och ca 45 min till Örebro. Vacker omgivning med fina skogar och vandringsleder runt omkring.

Uthyres på längre tid till skötsam familj för 7 600 kr / månad i kallhyra. Referenstagning och kreditupplysning kommer att göras. Inflyttning enligt överenskommelse. Kan även tänkas att byta mot 5-6 rok villa med garage i Örebro- eller Kumla-trakten.

Maila gärna för mer information.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg