Otteshagsvägen 1, Guldsmedshyttan

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Otteshagsvägen 1, Guldsmedshyttan, Lindesberg


Hyra:

4195 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Otteshagen: Fin liten tvåa i lugn naturmiljö
I mysiga Otteshagen i Guldsmedshyttan nära gruvan blir inom kort en tvåa hyresledig. Lägenheten ligger en trappa upp, med fönster i tre väderstreck - norr, öster och söder - och kostar 4 195 kr i månaden. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Först kommer man in i en hall, där köket ligger rakt fram och med sovrummet innanför köket. Till vänster har man vardagsrummet med fönster i söder, till höger badrummet. Tvättstuga finns i källaren och utanför huset finns gott om plats att sitta ute om sommaren.

Det finns sammanlagt 20 lägenheter i Otteshagen, fördelade i sex hus i en lummig trädgårdsmiljö omgiven av skog. Varje hus har sin egen lilla tvättstuga i källaren, som man alltså bara delar med ett fåtal andra hyresgäster. Det finns bra förrådsutrymmen i källare och på vind. Det lilla bostadsområdet är lugnt och trivsamt och flera av hyresgästerna har bott mycket länge.

Det är nära till skog och mark och det finns gott om promenadvägar i området. Ner till centrum, bensinmack och ICA-butik med bra öppettider är det cirka en kilometer. Därifrån går även bussar in mot Lindesberg, 15 min, och norrut mot Storå och Kopparberg, 40 min. Bussförbindelserna är dock inte så täta, så om man vill hyra lägenhet hos oss i Otteshagen bör man ha körkort och bil.

OBS! Då vi saknar bilder inifrån den aktuella lägenheten visar vi bilder från exakt likadana lägenheter i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg