Otteshagsvägen 8A

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Otteshagsvägen 8A, Lindesberg


Hyra:

3976 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Otteshagen: Fin liten tvåa i lugn naturmiljö
I mysiga Otteshagen i Guldsmedshyttan nära gruvan blir inom kort en tvåa hyresledig. Lägenheten ligger i markplan och har vardagsrum, sovrum och ett möblerbart kök. Hyran ligger på 3 976 kr i månaden. Värme ingår i hyran, men man tecknar eget elabonnemang för hushållselen.

Det finns sammanlagt 20 lägenheter i Otteshagen, fördelade i sex hus i en lummig trädgårdsmiljö omgiven av skog. Varje hus har sin egen lilla tvättstuga i källaren, som man alltså bara delar med ett fåtal andra hyresgäster. Det finns bra förrådsutrymmen i källare och på vind. Det lilla bostadsområdet är lugnt och trivsamt och flera av hyresgästerna har bott mycket länge.

Det är nära till skog och mark och det finns gott om promenadvägar i området. Ner till centrum, bensinmack och ICA-butik med bra öppettider är det cirka en kilometer. Därifrån går även bussar in mot Lindesberg, 15 min, och norrut mot Storå och Kopparberg, 40 min. Bussförbindelserna är dock inte så täta, så om man vill hyra lägenhet hos oss i Otteshagen bör man ha körkort och bil.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören" här i annonsen. För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall bo)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in en ansökan utan dessa uppgifter, den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

P.S. Då vi saknar bilder infrån just den här tvåan, så har vi lagt in bilder från identiska tvåor i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg