Otteshagsvägen 1A

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Otteshagsvägen 1A, Lindesberg


Hyra:

3976 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Otteshagen: Fin liten tvåa i lugn naturmiljö
I mysiga Otteshagen i Guldsmedshyttan nära gruvan blir inom kort en tvåa hyresledig. Lägenheten ligger i markplan och har vardagsrum, sovrum och ett möblerbart kök. Hyran ligger på 3 976 kr i månaden. Värme ingår i hyran till AB-hem, för hushållsel tecknar hyregästen ett eget abonnemang.

Det finns sammanlagt 20 lägenheter i Otteshagen, fördelade i sex hus i en lummig trädgårdsmiljö omgiven av skog. Varje hus har sin egen lilla tvättstuga i källaren, som man alltså bara delar med ett fåtal andra hyresgäster. Det finns bra förrådsutrymmen i källare och på vind. Det lilla bostadsområdet är lugnt och trivsamt och flera av hyresgästerna har bott mycket länge.

Det är nära till skog och mark och det finns gott om promenadvägar i området. Ner till centrum, bensinmack och ICA-butik med bra öppettider är det cirka en kilometer. Därifrån går även bussar in mot Lindesberg, 15 min, och norrut mot Storå och Kopparberg, 40 min. Bussförbindelserna är dock inte så täta, så om man vill hyra lägenhet hos oss i Otteshagen bör man ha körkort och bil.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg