Otteshagsvägen 2C

Lindesberg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Otteshagsvägen 2C, Lindesberg


Hyra:

6923 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

112 m2


Beskrivning

Otteshagen: Fyra i två plan i lugn naturmiljö
I mysiga Otteshagen i Guldsmedshyttan nära gruvan blir inom kort en lägenhet om fyra rum och kök hyresledig. Entrén ligger i markplan och där finns vardagsrum, ett sovrum, badrum och möblerbart kök. En trappa upp finns hall, dusch och ytterligare sovrum. Hyran ligger på 6 923 kr i månaden. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget elabonnemang för hushållsel.

Det finns sammanlagt 20 lägenheter i Otteshagen, fördelade i sex hus i en lummig trädgårdsmiljö omgiven av skog. Varje hus har sin egen lilla tvättstuga i källaren, som man alltså bara delar med ett fåtal andra hyresgäster. Det finns bra förrådsutrymmen i källare och på vind. Det lilla bostadsområdet är lugnt och trivsamt och flera av hyresgästerna har bott mycket länge.

Det är nära till skog och mark och det finns gott om promenadvägar i området. Ner till centrum, bensinmack och ICA-butik med bra öppettider är det cirka en kilometer. Därifrån går även bussar in mot Lindesberg, 15 min, och norrut mot Storå och Kopparberg, 40 min. Bussförbindelserna är dock inte så täta, så om man vill hyra lägenhet hos oss i Otteshagen bör man ha körkort och bil.

P.S. Då vi saknar bilder infrån just den här lägenheten, så har vi lagt in bilder från liknande lägenheter i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg