Ådalagatan 4B

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ådalagatan 4B, Linköping


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Tjenare,

Har ett rum över i min 3:a i centrala Linköping och tänkte att man kan ha det till något vettigare än flyttkartongsförvaring. Var meningen att det skulle bli något slags hemmakontor/gästrum men jag orkar inte fixa så varför inte hyra ut det?

Tänkte att rummet kunde passa för nån student eller så. Bra om du är ganska lugn, vill inte ha en massa drama. Inga husdjur, och helst ingen rökning. Är du helt asocial är det ju inget skoj.

Vanligt standard Stångåstadenrum. 2 garderober. Nylagt golv. Har bott här ett år och knappt varit i rummet så jag kan inte uttala mig mer än så :)

Resten av lägenheten utom mitt sovrum tillgängligt. Välutrustat kök (jag köper onödigt mycket köksprylar), diskmaskin finns. Jag orkade inte med tvättstugekön så jag har även skaffat en tvättmaskin/tumlare.

Bredband finns, BBB, ska vara 250 Gbit men vetefan om det stämmer. Använder bara wifi ändå. Tv standardutbud via Comhem, sen har jag Viaplay o Netflixkonto om det skulle behövas :)

Har en halvskrotig bil om det ska storhandlas.

Själv är jag 36, jobbar mycket så är inte hemma så mycket dagtid. Är väl rätt skötsam rent allmänt. Ser en och annan Arsenal-match, gillar öl, matlagning och musik. Lite lat, men trevlig när det behövs.

Går väl att flytta in lite närsom, ska röja ur lite bara.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping