Arbetaregatan 15D

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Arbetaregatan 15D, Linköping


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Inneboende söks till en fin 3a i Linköping
Hej!

Jag söker en inneboende till en 3a på 70 kvm med toppenläge i Tannefors på 4e våningen. Lägenheten har balkong och utsikt över staden. Det tar ca 10 minuter att gå in till centrum, 3 minuter till Ica och stångån ligger precis nedanför.

Just nu bor jag här med en vän som i december ska flytta till Stockholm. Jag söker någon som vill flytta in i december 2016 eller början av januari 2017 till slutet av augusti 2017 med möjlighet till förlängning. Hyran är 3000kr/mån och då ingår internet och el.

Du som flyttar in får ett rymligt sovrum med många garderober och förvaringsmöjligheter och givetvis tillgång till alla andra ytor också. Lägenheten är möblerad men inte rummet som du kommer hyra.

Jag själv är 30 år och läser sista året på Grafisk Design och Kommunikation vid Linköpings universitet. Jag kommer från Linköping från början och har bott lite varstans i Sverige under åren. Jag flyttade tillbaka till min hemstad för att studera för lite mer än två år sedan. Min flickvän bor i Umeå, där hon studerar, så jag brukar åka upp dit så fort det finns möjlighet.
Som person är jag lugn och glad, tar gärna några öl på stan med vänner men festandet är det sparsamt med nu för tiden. Gillar att varva ner hemma efter plugg eller jobb och ser gärna på bra filmer.

Är detta intressant får du gärna höra av dig och skriva några rader om dig, så jag kan få en bild av vem du är.

Fler bilder på lägenheten och rummet kan skickas på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping