Asksättersvägen Ängstugan 1

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Asksättersvägen Ängstugan 1, Linköping


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

2 rok på hästgård nära stan
Den 1 mars 2016 blir en lägenhet om 2 rum och kök på Ängstugans Gård ledig för uthyrning.
Inbäddat i ett eklandskap och omgivet av hästhagar ligger det röda huset med vita fönsterfoder och spröjs. Lägenheten som ligger på bottenvåningen i ett tvåvåningshus med bara två lägenheter, är nyrenoverad med klinkersgolv med golvvärme i alla rum, helkaklat badrum och generöst med ljusinsläpp.
Ett par hundra meter bort finns en hållplats för bussen som tar dig in till stan på bara 10 minuter och till universitetet snabbare än så.
I huset finns bara två lägenheter och denna är belägen på bottenvåningen med fin utsikt över hästhagar och har en egen stenlagd uteplats.
Alla lägenhetens golv har golvvärme och klinkers, taken har belysningsspotar och innerdörrarna är vitlackade spegeldörrar.
Sovrummet ligger vägg i vägg med badrummet och har utsikt över hästhagen närmast och sädesfält i bakgrunden. Sovrummet har gott om förvaring med en hel vägg med skjutdörrsgarderober med ELFA-system inuti och med spegelglas på dörrarna.
Badrummet har både badkar och dusch och toaletten ligger separat.
Den nyrenoverade köksdelen vita skåpsluckor är fullutrustat med integrerad diskmaskin, kyl, frys, spis och glaskeramikhäll samt ett stort separat skafferi/utrustningsförråd.
Den egna stenlagda uteplatsen är möblerad med svartlackade stålmöbler och nås både från de franska dubbeldörrarna med spröjs i köket eller via ytterdörren.
Lägenheten uthyres helt eller delvis möblerad och eftersom det är en hästgård så ges sökande med egen häst att stalla upp på gården förtur.
Välkommen!
//Anders och Alexandra Lundmark

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping