Barnhemsgatan

Linköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barnhemsgatan, Linköping


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Vill du dela lägenhet med mig?
Hej!

Jag är en 26-årig kille som jobbar som sjuksköterska. Jag och min kompis Johan bor i en 4a på 88kvm på Barnhemsgatan i Linköping. Från och med 20 januari och fram till slutet på juni kommer min kompis studera på annan ort. Därför söker jag dig som skulle vilja fylla hans plats under tiden. Kanske är du student som äntligen kommit in på knypplingsutbildningen som din mormor anmält dig till eller så har du möjligtvis fått det där jobbet på posten du alltid drömt om, jag vet inte. Det jag vet är att du är rökfri. Är du dessutom intresserad av friluftsliv, lite sport samt att umgås med vänner är du extra välkommen.

Lägenheten består av tre sovrum, ett vardagsrum, ett medelstort kök samt toalett och badrum. Nu använder vi ett av sovrummen som gästrum. Planen är att Johan kommer att bo i det då han är här under helger ibland.
Ditt sovrum är 4,5x3m stort och har ett fönster ut mot gatan. Längs ena väggen finns 3 garderober. Rummet är omöblerat men säng, skrivbord och bokhylla finns att låna vid behov.
Från vardagsrummet har vi också en mindre balkong ut mot gatan.

För allt detta trevligt betalar du 4000kr/mån. I priset ingår el och bredband.

Låter detta som något du skulle vara intresserad av? Skicka då ett mail där du berättar lite om vem du är så återkommer jag så fort som möjligt. Har du några mer frågor går det givetvis bra att maila dem också!

Vi ses!

Mvh Kalle

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping