Befälsgatan 8

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Befälsgatan 8, Linköping


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres under sommaren
Hej!

Vi heter Petra och Björn och bor i en trea på Södra Ekkällan i Linköping. Vi ska iväg till Norge och jobba under sommaren och tänkte därför hyra ut vår lägenhet mellan mitten av juni till början av augusti, perioden är dock ganska flexibel. Lägenheten är en trea på 73 kvadratmeter. Huset är byggt 2010 och lägenheten tapetserades om våren 2015 och är således i toppskick. Det finns diskmaskin, tvättmaskin och helkaklat badrum med golvvärme. Vi hyr ut möblerat och i det stora sovrummet finns en 180-säng och i det lilla sovrummet finns en 120-säng. Lägenheten har även en stor balkong på 8 kvm som även den är möblerad med bord + 4 stolar samt 2 solstolar. Hyran (med el, bredband, värme och vatten inkluderat) är 8500 kronor per månad.

Lägenheten ligger tre minuter (ca 750 meter) från Universitetssjukhuset och ca 10 minuter från stan med cykel. Coop Extra ligger ca 500 m ifrån lägenheten och Friskis och Svettis ca 300 meter från lägenheten. Området runt om är ett mycket trevligt område med lekplatser och fina promenadstråk, och Tinnerö Eklandskap ligger väldigt nära.

Vi söker dig som hyresgäst som är rökfri, djurfri och skötsam. Vi tar 4000:- som deposition som återlämnas efter att hyresperioden är avslutad.

Låter det intressant så skriv gärna lite om dig/er så återkommer vi!

Med vänliga hälsningar,
Petra och Björn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping