Bjälbogatan 8B

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bjälbogatan 8B, Linköping


Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Urmysig etta uthyres över sommaren
Hej!
Jag heter Emma Arfors och läser affärsjuridik på Liu i Linköping. Nu i sommar ska jag åka tillbaka till Stockholm och är därför intresserad av att hyra ut min lägenhet över sommaren.

Lägenheten ligger på Bjälbogatan 8 B Valla/Gottfridsberg i Linköping. Nära till både universitet, Linköpings stadskärna, samt fina motionsspår runtomkring. Busshållplatser finns mycket nära.

Här bor ni högst upp i huset, ljust och ostört, med utsikt över föreningens innergård (se bild). Lägenheten på 27 kvm rymmer allt som behövs med plats för säng, köksbord och stora rymliga garderober. Köket är öppet längs ena väggen och med hjälp av ett slagbord skapas det ett bra utrymme att laga mat och skapar en härlig studiokänsla.

När man kommer in i lägenheten möts man av en rymlig entréhall med klinker och avhängning för ytterkläder samt ett städskåp. Det finns även ett rymligt badrum med alla väsentligheter som ska finnas i ett badrum, såsom dusch, wc, handfat, badrumsskåp och en spegel.

På innergården finns det en mysig grillplats och cykelskjul. Parkeringsplatser finns nära runtomkring. Mataffärer samt Statoil ligger väldigt nära lägenheten också.

Är ni intresserade och vill ha mer information hör gärna av er till Emma Arfors på 0765559208

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping