Blommedalsvägen 57

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Blommedalsvägen 57, Linköping


Hyra:

6442 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

3:a i Ljungsbro uthyres fr.o.m. 1 september
Jag hyr ut min 3:a i Ljungsbro i andra hand från och med den 1 september och 6-12 månader framåt. Lägenheten är på 76 kvm, och totalrenoverades 2012. Genomgående ljusa tapeter, parkett i vardagsrummet, laminatgolv i sovrummen samt kaklat badrum. Tvättmaskin och diskmaskin finns, liksom en tvättstuga i ett närliggande separat hus.

Lägenheten ligger på andra våningen med en trappa upp på gaveln. Det finns också en egen liten trädgård med uteplats. Området är mycket lugnt och trivsamt, och det finns goda bussförbindelser till Linköping/Motala.

I hyran ingår digital-TV, Com Hems grundutbud. Det som tillkommer är hushålls-el, som vanligtvis ligger på ca 300-350 kr/månad. Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad.

Jag vill till att börja med hyra ut lägenheten under sex månader. Eventuellt finns sedan möjlighet till förlängning av kontraktet med ytterligare ett halvår. Det finns tyvärr ingen möjlighet till förstahandskontrakt efter detta, då min hyresvärd (Stångåstaden) inte tillåter någon sådan överlåtelse utan går efter sitt kösystem.

Söker en skötsam, rökfri hyresgäst med ordnad ekonomi.

Välkommen att höra av dig via mail vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping