Bokhållaregatan 2A

Linköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bokhållaregatan 2A, Linköping


Hyra:

4350 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Plats i drömkollektiv till hösten
HEJSAN!!

Vi är två extremt roliga tjejer som ska börja sista året på Civilekonomprogrammet i höst. Vi söker nu en tredje rumskompis till Linköpings bästa kollektiv efter sommaren!!

Lite kort om oss:
Vi som bor i drömlägenheten är två brudar som heter Lina (24 bast), Olivia (22 bast) och vår Sköldpadda Ernst (3 bast) och i vår lägenhet har vi gött häng i avslappnad miljö. Våra största intressen är att dricka alkohol, ha trevliga middagar med vänner, titta på filmer som man kan gråta till, vara bakis och mysa i soffan samtidigt som man äter diverse saker som får en att må bra. Detta varvas såklart då och då med plugg.

Lite kort om lägenheten:
En oemotståndlig takvåning på 115 kvm mitt i centrala Linköping. Lägenheten är helt nyrenoverad och består av ett stort kök, två badrum, två sovrum samt ett gigantiskt vardagsrum med en avskärmad del för ett sovrum. Lägenheten är möblerad och har alla bekvämligheter som kan önskas; diskmaskin, tvättmaskin, balkong... ja you name it!

Adress: Bokhållaregatan 2A (ligger mitt i centrum på Stora torget med 15 min cykelavstånd till Campus Valla)

Lite kort om dig:
Vi söker dig, kille eller tjej som är social, rolig och avslappnad som gärna ser kollektivet som något mer än bara ett ställe att sova på. Vi vill att vi ska kunna ha kul, ha middagar och utgångar tillsammans. Har du något särskilt trick som du kan lära oss eller något spexat intresse så uppskattas det varmt. Då vi gärna ser att lägenheten hålls relativt städad, får du gärna vara en person som är ordentlig och städar efter dig. Du måste vara djurvän, då vi har vår sköldpadda i hemmet och helst inte vara pälsallergiker då Olivias jättesöta hund ibland kommer på besök.

Känner du att beskrivningen passar perfekt in på dig och att du skulle vilja bo med oss i linkans bästa lägga? Tveka inte! Släng iväg ett meddelande med en kort beskrivning om dig själv samt svara på frågan: "Hur spenderar man på bästa sätt en bakisdag tillsammans med Lina och Olivia?"

Vi hörs! Ciao!!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping