Bygdegatan 385

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bygdegatan 385, Linköping


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Söker student till mindre kollektiv/inneboend
Hej!
Jag letar efter trevliga studenter till min lägenhet i Lambohov. 2 rum uthyres i nyrenoverad (2012) fyrrummare på 105 kvm, rummen är på ca 20 kvm. Lägenheten ligger på andra våningen utan insyn. I lägenheten finns två badrum och tvättmaskin samt torktumlare. Köket är utrustat med full storleks kyl och frys samt diskmaskin. Genomgående ljusa väggar och delvis ekparkettgolv. Lägenheten ligger i ett lugnt område med tillgång till förråd, tvättrum, bastu, samlingslokal m.m. Rummen uthyres omöblerade.

Hyran ligger på 4000kr/månad och då ingår vatten, värme, el och bredband. Buss till Universitetssjukhuset tar under 10 minuter och cykel till Campus Valla tar ca 7 minuter. I närheten finns tillgång till Citygross och Coop Konsum.

Inflyttning sker tidigast 1 mars då det även är då jag flyttar in. Tanken är att det ska vara tillsvidare så korta tidsperioder undanbedes. Kontrakt kommer att skrivas för bådas säkerhet med deposition på 2 månadshyror, efter du fått kolla på lägenheten självfallet.

Om mig: Jag heter Martin och studerar Design och Produktutveckling på Linköpings Universitet. På fritiden tränar jag på gym och lacrosse. Film och musik är kul och jag hoppas på lite schysst häng och inte bara inneboendekänsla.

Om du är intresserade, skicka en beskrivning av dig själv. Om du har mer frågor, hör då gärna av dig via mail.

Med Vänliga Hälsningar
Martin Löfblom

OBS. Bilderna är tagna från bostadsinformationen därav kvaliteten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping