Dalgatan 12A

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalgatan 12A, Linköping


Hyra:

6979 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Fin tvåa i Gottfridsberg uthyres
Hej!

Jag kommer jobba mycket på annan ort det kommande året och hyr därför ut min nyrenoverade tvåa i Gottfridsberg. Kommer till en början att hyra ut den i 6 månader, men det kommer förmodligen bli längre än så.
Lägenheten är belägen i ett lugnt område nära till både stad och Universitet och bara 1 minut till närmaste mataffär. Bor på andra våningen (som är den högst upp) och det finns balkong mot en grön, lugn bakgård som har sol från tidig eftermiddag fram till kvällen.
Köket är stort och öppet med diskmaskin, badrummet är fräscht och tvättmaskin finns att tillgå i källaren.

Jag kommer att hyra ut lägenheten möblerad, men kan här vara rätt flexibel och flytta ut möbler ifall du/ni har egna. Ser helst att ni som hyresgäst är både rök- och djurfri, samt har en stabil ekonomi.

I hyran ingår det el, Internet och TV. Det finns möjlighet att hyra en parkeringsplats på bakgården för 450 kr/månaden. Är flexibel med inflyttningsdatum, men förslagsvis skulle första 1 Juli vara ett alternativ och passa mig bra. Kontrakt kommer skrivas så både du/ni och jag kan känna sig säker.

Om du är intresserad och/eller har frågor så skrev gärna ett mail till mig där du berättar lite om dig själv (svarar ej i telefon just nu.)

Med vänliga hälsningar
Timmy Irebro

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping