Fårbetesvägen

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fårbetesvägen, Linköping


Hyra:

10250 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Möblerad marklgh i Malmslätt, 3:a, uthyres
Möblerad marklägenhet i lugn bostadsrättsföreningen i Malmslätt uthyres från och med början på november och upp till 1år fram, med ev möjlighet till förlängning.
Söker en lugn, skötsam, djur och rökfri person, alternativt par, att hyra denna pärla till lägenhet.

I hyran ingår:
El på "normal" förbrukningsnivå.
Bredband med wifi, och Tv-paket.
Liten trädgård med egen uteplats/trädäck finns och hyresgästen ansvarar för skötsel av trädgården i form av gräsklippning och ogräsrensning under sommarhalvåret.
Garage samt del av förråd.
Föreningen har tvättstuga med torkrum, festlokal som kan hyras samt solariemöjligheter.
Lägenheten är möblerad i form av: Matbord, stolar, micro, kaffekokare, basic köksutrustning, soffa, tvbord, tvbänk, tv, bokhylla, säng och garderober. Mattor eller bäddmadrass ingår ej.

1 månads deposition gäller, samt inga tidigare betalningsanmärkningar. Referens från tidigare hyresvärd eller motsvarande.

Uppsägningstid enligt hyreslagen vad gäller uthyrning av bostadsrätter, samt besittningsrätt kommer att regleras i avtalet. Uthyrning i tredje hand är ej acceptabelt och hyresgästerna regleras i avtalet.

Detta är ett lugnt och städat område och grannarna skall ej störas. Kan du leva upp till ovan efterfrågade egenskaper och riktlinjer och känner att denna lägenhet kan passa dig så hör av dig till mig med ett personligt brev och presentation av dig själv samt efterfrågade referenser.
Fler bilder kan skickas.

Välkommen att söka!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping