Hovetorpsgatan 38

Linköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hovetorpsgatan 38, Linköping


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till 3a centralt i Linköping
Söker en inneboende (kille eller tjej spelar ingen roll) till min 3a som ligger mitt i Berga Centrum. Inflyttning från 1 januari, men skulle gå att lösa tidigare om det behövs. Lägenheten ligger 7 minuter från Universitetssjukhuset (med cykel) och 12 minuter från Centrum (med cykel). Det finns även fina bussförbindelser.

Jag är 22 år, pluggar mitt första år på logopedprogrammet på LIU. Jag gillar träning, kolla på fotboll och är väldigt social.
Jag söker inte bara någon som kan dela på hyran, utan för mig är det viktigt att man kommer bra överens och kan hänga tillsammans ibland och bara ta en öl, spela lite FIFA eller kolla på bonde söker fru...

Vi delar 50/50 på hyran för lägenheten, och med internet, el och hyra inräknat brukar det landa på ungefär 3500kr/mån.
Eftersom vi delar 50/50 på hyran vill jag att båda ska känna att vi gemensamt har ansvar för hemmet. Är du inredningsintresserad är det helt klart ett plus!

Min nuvarande inneboende flyttar ut redan i november då hon studerar på Valla vilket ligger 30 min cykelväg härifrån, och har hittat ett korridorsrum närmare sin skola. Jag rekommenderar därför bara detta boende om du läser på Universitetssjukhuset.
Eftersom det är en "vanlig lägenhet" och ingen studentlägenhet behöver hyran även betalas under sommaren. Därför kommer jag skriva ettårskontrakt, med 5 månaders uppsägningstid. Detta är för bådas trygghet. Efter ett år hoppas jag att vi kan förlänga kontraktet!

Berätta utförligt om dig själv, och fråga gärna om du undrar någonting om mig.
Nolltolerans mot rökning och husdjur. Kan ev. göra undantag för guldfisk.

mvh Oskar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping