Järnvägsgatan 4B

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnvägsgatan 4B, Linköping


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Möblerad lght, centralt, 14dec-31jan (ev mer)
Hyr ut min möblerade lägenhet i centrala Linköping, på 30 kvm, mellan 14 dec till 31 januari. Det kan eventuellt bli förlängt, om det önskas och beroende på min livssituation. Kan därför inte garantera det, men möjligheten finns.

Problemet är att jag har två äldre och lugna katter som jag inte kan ta med mig. Därför behöver den som önskar hyra lägenheten även kunna ta hand om mina fina katter. Jag fixar kattmat och kattsand, så det man behöver göra är att mata dem, fixa kattlådan och gärna ge dem lite kärlek.

Jag kommer att bo i samma byggnad (dock inte över jul och nyår) så om det skulle vara något problem med katterna, så finns jag nära.

Lägenheten ligger på våning fem i en byggnad precis vid resecentrum. Det finns tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.
Ingår gör bredband på 100 mbit och TV som är comhems grundutbud.

Den totala kostnaden för denna hyrtid (1,5 månad) är 6000 kr. Om uthyrningen förlängs blir månadskostnaden lägre, förstås.

Om ni är intresserade får ni gärna maila och berätta lite om er själva och era eventuella kattvanor. Inget måste att ha erfarenhet av katt - det viktigaste är att ni har vilja att ta hand om dem, då dem är viktiga för mig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping