Klostergatan

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klostergatan, Linköping


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Stort rum i central lägenhet
Jag kommer under hösten att hyra ut ett stort rum på 20kvm i min lägenhet inne i city vid trädgårdsföreningen, på Klostergatan. Rummet är helt nymålat i vitt, har stora fönster och fin fiskbensparkett. Till rummet finns även en stor balkong och en mini-walk in closet. Rummet uthyrs omöblerat (ett skrivbord finns).

Lite mer om lägenheten, den är på 108kvm och 4a rum m. kök, 3e våningen (hiss finns i huset), 2 balkonger. Som inneboende får du full tillgång till alla ytor, vardagsrum, fullt utrustat kök etc. Det finns ett kaklat badrum med dusch och en separat toalett.

Även fast lägenheten är stor är det endast jag och en inneboende som kommer bo där. Jag heter Frida, är 22 år och studerar på LiU på programmet statistik och dataanalys, och är inne på mitt tredje och sista år.

Jag hyr ut ett rum då min pojkvän kommer att studera utomlands i en termin. Den ligger nära till det mesta, ett stenkast från stora torget, trädgårdsföreningen, någon minut med cykel till US och 15 minuter till Campus Valla (buss finns också nära). Hyran för rummet är 4500kr/mån och då ingår allt (el, bredband, vatten, värme). Perioden är 15e augusti till dec/jan (slutdatumet kan vara lite flexibelt).

Tycker du att detta låter intressant? Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv!

Mvh Frida Thomasson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping