Klostergatan 42

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klostergatan 42, Linköping


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Central möblerad 2:a uthyres 2 mån (dec-jan)
Hej!

Vi har en mysig 2:a på 44 kvm i centrala Linköping som vi vill hyra ut i andrahand i 2 månader, 1 dec-31 jan, (eller helst 27 nov-27 jan om det funkar för dig).

Månadshyra 4500:- (inkl. el och bredband)

Uthyres möblerad.
Perfekt lägenhet att hyra medans du letar efter annan bostad!

Lägenheten är en ljus och mysig vindsvåning med fin utsikt över Linköpings takåsar. Våning 4 (hiss finns). 44 kvadratmeter uppdelat i 3 rum (kök/hall, vardagsrum samt sovrum/arbetsrum) och toalett med dusch. Dubbelsäng. Möbelstilen är blandat nytt & vintage. Fullt utrustat kök. Diskmaskin finns. Fin tvättstuga i källaren som nästan bara vi använder, så du kan tvätta typ när du vill. Det är ett lugnt hus med få grannar (mest företag i huset).
Lägenheten är i ett funkishus i innerstan i Centrala Linköping nära Trädgårdstorget.
2 min gångväg till busshuvudlinjen i Linköping. 13 min gångväg till tågstation. 3 min gångväg till matbutik och klädaffärer (H&M, Caféer m.m.)
Ca 15 min cykelväg till Universitetet. 12 min gångavstånd till Universitetssjukhuset.
5 min till stort parkområde (Trädgårdsföreningen) Cykelförråd finns.

Välkommen med en intresseanmälan. Berätta om dig själv, vad du ska göra i Linköping och gärna vad du har för inkomstkälla osv. UC kommer även att göras av hyresvärden. Du måste vara skötsam och djur- och rökfri.
Vi tillåter inte vilda fester eller obehöriga (om det inte är din nära vän/familj) att vistas i lägenheten då vi har många av våra saker kvar i lägenheten.

En viss deposition kommer att tas ut, som du får tillbaka när du flyttar ut. Vid uthyrning kommer du få mer info om lägenheten och en del praktiska saker som är bra att känna till och tänka på.
Vi kan mejla dig fler bilder och info om du är intresserad av att hyra vår lägenhet.

Tillägg:
¤ Vi vill träffa dig innan vi skriver lägenhetsavtalet.
¤ Vi har en del blommor och växter i lägenheten, och vi vill gärna att du kan ta hand om dem på ett bra sätt medan vi är borta.

Välkommen att höra av dig till oss via mejl! :)

/Jakob & Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping