Kompanigatan 9A

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: HSB
Adress: Kompanigatan 9A, Linköping


Hyra:

5977 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Hagaberg ligger i södra delen av Linköping och är beläget på det gamla garnisonsområdet. Stadsdelen består delvis av gamla regementshus som byggts om till olika verksamheter och delvis av nya hus. Området är stadsnära men har ändå nära till naturen i form av naturreservatet Tinnerö eklandskap. I närheten finns en allaktivitets park för barn. En bit bort rinner Tinnerbäcken som omges av grönområden med ekar, gång- och cykelvägar.
Till stadskärnan tar det cirka 10 minuter med cykel eller 30 minuter gåendes. Det finns även goda bussförbindelser. Några minuter bort ligger Linköpings universitetssjukhus och i området finns Polisen, Linköpings tingsrätt, Åklagarmyndigheten, Kriminalvården och NFC (f.d. SKL).
I och omkring området finns förskola, fritidsgård och skolar för årskurs 1-9. I närheten finns en Coop Extra-affär, restauranger och apotek. Någon kilometer bort finns Berga centrum där det finns vårdcentral, folktandvård, apotek och en ICA-affär samt andra verksamheter. I närområdet finns även en Friskis & Svettis lokal.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping