Lilla Tollstad Norrgård

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lilla Tollstad Norrgård, Linköping


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Rum uthyres till student eller pendlare
Hejsan!

Vi har ett möblerat rum på ca 18 kvm (innehållandes bla två sängar samt en bäddsoffa, tv, soffbord, skrivbord, garderob) att hyra ut till en student eller pendlare på vår totalrenoverade gård som ligger ca 200 meter från Lunnevads Folkhögskola, eller ca 1,3 mil från Linköpings Universitet.

Till Universitetet tar du dej kommunalt framförallt på morgonen och eftermiddagen med buss på ca 45 minuter från dörr till dörr. Man tar bussen som går precis utanför gården till Vikingstad Station (10 min) och byter i Vikingstad till en buss som går direkt till Universitetet (15 min), alt ta pendeltåget från Vikingstad och du är framme vid Linköpings resecentrum på 6 minuter, därifrån går bussar till alla ändar av staden. Till resecentrum mitt i stan tar du dej kommunalt på ca 25-30 minuter.

Inflyttning 1 dec (alt enl överrenskommelse)

Vi har travhästar, så är du även intresserad av hästar och kanske vill rida eller köra så finns möjlighet till det. Två katter finns också i hemmet.

Hyra 3500 kr per månad som betalas i förskott. I hyran ingår även el och vatten.

Bredband finns tyvärr inte, men det går utmärkt att internetdela via sin mobil eller om du tar med en egen bredbandspuck. Vi har 4G, så absolut inga problem med uppkopplingen.

Nationalitet spelar absolut ingen roll, men du måste vara svensktalande. Vid intresse, skriv ett kort mail och berätta lite om dig själv!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping