Lundbyringen 2A

Linköping
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundbyringen 2A, Linköping


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet utanför Vikingstad
Hej!

5:a uthyres i andra hand under två år p.g.a. utlandsflytt. Lägenheten är belägen i Gällstad-Lundby ca 5 km söder om populära Vikingstad. Lägenheten ligger på undervåningen med egen ingång och är på 115 m^2. Den har tre sovrum, matsal, vardagsrum, badrum med badkar och dusch, en liten toalett, egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Värme, vatten och sophämtning ingår i hyran. El, tv, internet, telefon och försäkring betalas av hyresgästen. Egen fiber till varje lägenhet finns.

Det ingår två bilplatser på tomten till lägenheten. Busshållplats finns ca 30 m från huset och bussen tar 5 minuter upp till Vikingstad. Därifrån går pendeln som tar 6-8 minuter in till Linköping. Tar man bil tar det ca 15-20 minuter in till Linköping. Lekplats finns ca 70 m från huset och fotbollsplan ca 400 m.

Tomten är på ca 1600 m2 och delas med hyresgästen på övervåningen. Tomtskötsel ombesörjas av hyresgästen vartannat år mot avdrag på hyra (1000kr/månad). Detaljer vid intresse, men i princip är det gräsklippning och snöskottning. Åkgräsklippare finns att använda.

Lägenheten är tillgänglig från 1:a november i år och är sedan ledig till och med oktober 2018. Normalt andrahandskontrakt med tre månaders uppsägning från båda parter. Hyran ligger på 9000 kr/månad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping