Lundbyringen 2B

Linköping
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundbyringen 2B, Linköping


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

160 m2


Beskrivning

Stor lägenhet utanför Vikingstad
Hej!

Stor 5:a uthyres i andra hand under två år p.g.a. utlandsflytt. Lägenheten är belägen i Gällstad-Lundby ca 5 km söder om populära Vikingstad. Lägenheten ligger på övervåningen med egen ingång och är på 160 m^2. Den har tre sovrum, matsal, stort vardagsrum med öppen spis, badrum med duschkabin, en liten toalett, egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Värme, vatten och sophämtning ingår i hyran. El, tv, internet, telefon och försäkring betalas av hyresgästen. Egen fiber till varje lägenhet finns.

Det ingår två bilplatser på tomten till varje lägenhet. Busshållplats finns ca 30 m från huset och bussen tar 5 minuter upp till Vikingstad. Därifrån går pendeln som tar 6-8 minuter in till Linköping. Tar man bil tar det ca 15-20 minuter in till Linköping. Lekplats finns ca 70 m från huset och fotbollsplan ca 400 m.

Tomten är på ca 1600 m2 och delas med hyresgästen på bottenvåningen. Tomtskötsel ombesörjes av hyresgästen vartannat år mot avdrag på hyra (1000kr/månad). Detaljer vid intresse, men i princip är det gräsklippning och snöskottning. Åkgräsklippare finns att använda.

Lägenheten är tillgänglig från början av november i år, exakt datum efter överenskommelse, och är sedan ledig till och med oktober 2018. Normalt tidsbegränsat andrahandskontrakt med tre månaders uppsägning från båda parter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping