Majeldsvägen 11

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Majeldsvägen 11, Linköping


Hyra:

4950 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Lägenhet 10 min från sjukhuset och centrum
Hej!

Jag har en lägenhet i Majelden, Linköping, som jag kommer att hyra ut i andra hand fr.o.m. 1 februari 2016 (eventuellt tidigare efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst) till åtminstone juni 2017. Den är delvis möblerad sånär som på skrivbord och säng och är 48 kvm stor till ytan. Den ligger i ett lugnt område som mestadels bebos av barnfamiljer och äldre personer och husen är byggda under 50- och 60-talet.

Det är ca 15 min gångavstånd till Garnisonsområdet, 10 min till sjukhuset och Hälsouniversitetet och ungefär lika långt till city (Trädgårdstorget).

Inför en eventuell inflyttning kommer en inventarielista över möblernas befintliga skick samt ett kontrakt mellan oss utifrån Hyresgästföreningens rekommendationer att upprättas och en ansökan hos den ordinarie hyresvärden, Stångåstaden, kommer att skickas in för godkännande av uthyrning i andra hand.

Då jag själv inte bor i Linköping ordnar jag med nuvarande hyresgäst så att du får komma och kolla på lägenheten, om det skulle vara intressant. Vidare kommer jag att befinna mig i Linköping fr.o.m. 18-19 december till efter årsskiftet och kanske kan vi skriva kontrakt då, om du vill hyra lägenheten.

Vänligen hör av dig mailledes om du finner det intressant!

Vänliga hälsningar
Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping