Mårdtorpsgatan 45

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mårdtorpsgatan 45, Linköping


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Två Rum i Kollektiv Uthyres
Vi är två studenter, Rasmus, 25 år och läkarstudent, och Evelina, 24 år och lärarstudent, som bor kollektivt (med två andra) i en femma i Ryd sen september i år. För er som inte vet är Ryd Linköpings "studentpalats". Många väljer att bo här då det ligger så
nära universitetet.

Lägenheten är 108 kvadratmeter stor och ligger på adressen
Mårdtorpsgatan 45. Då två personer flyttar ut den 7:e december respektive i slutet av januari lägger vi upp två rum här. Ett rum är på 9 kvadrat (blir tillgängligt den 7:e december) och det andra är på 10 kvadratmeter. Vi tar 3000 kr/mån för varje rum. Andra rum som delas i lägenheten är kök, två badrum, ett stort vardagsrum och delvis även ett mindre rum som har kontakt med balkongen. Det finns diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten.

Jag, Rasmus, gillar allt från att bara ligga ute och njuta av solen, lugna
spel- & filmkvällar, segling och musik till hetsiga lagsporter och fest då och då.

Och jag, Evelina, älskar att vara ute i naturen. Jag tycker om att promenera i skogen, åka skidor och segla. Att träna, laga mat och fika med vänner är också något jag tycker mycket om. Festar gör jag inte så ofta, men när jag gör det går jag raka vägen till dansgolvet och är där hela kvällen.

Vi är sociala och tycker om att ha människor omkring oss, även om det också kan behövas en del egentid.

Om du/ ni är intresserade av ett/ båda rummen eller om ni undrar över något, skriv isf till oss. Skriv även en kort beskrivning av vem du/ ni är, vilka intressen ni har och hur ni tycker att ett bra kollektiv ska vara. Vad är viktigt för dig/ er?

Vänliga hälsningar
Rasmus och Evelina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping