Nämndemansgården 7

Linköping
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nämndemansgården 7, Linköping


Hyra:

2035 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

112 m2


Beskrivning

Plats i kollektiv i höst
Hej!

Vi söker en ny medlem till vårt kollektiv med inflyttning i höst! Vi är 3 rätt sköna grabbar som snittar 25 och är inne på sista året civilingenjör. Plugg varvas med gött häng i avslappnad miljö i kollektivet. Vi brukar satsa på att styra nån middag gemensamt i veckan och om du är ölsugen en fredagskväll kan du räkna med bra uppslutning. Vi är inga pedanter men kör ändå städschema veckovis. Vi söker dig som är social och okomplicerad som gärna ser bostaden som något mer en bara en sängplats.

Lägenhet:
Ljus och trevlig 5a! lägenheten är helt nyrenoverad med samtliga väggar och tak nymålade plus alla köksdetaljer. Lägenheten består av 4 sovrum, två toaletter, kök och ett stort vardagsrum samt balkong, det finns även en bar i vardagsrummet. Stora förrådsutrymmen finns och möjlighet till parkeringsplats om du har en bil.

Läget:
Lägenheten har gångavstånd till Tornby köpkvarter där alla typer av butiker du kan tänkas behöva går att hitta. Också närhet till Rydskogen med möjligheter för friluftsliv och träning.

Hyra: 2 035 kr + el och bredband (ca 200 kr månad), bredband 100 Mbit.
Address: Nämndemangården 7

Känner du dig redo för nya drömboendet är det bara att höra av dig innan nån annan hugger. Skriv några rader om dig själv så hörs vi!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping