Nya Tanneforsvägen 24

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nya Tanneforsvägen 24, Linköping

Hyra:

5995 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2


Beskrivning

Central 1:a i Linköping
Möblerad lägenhet i centrala Linköping med knappt 10 minuters gångavstånd från tågstationen samt centrum. Lägenheten är på 40,5 m2, fördelat på ett rum och kök. Lägenheten uthyres på obestämd tid framåt, men inte kortare tid än 1 år.

Lägenheten är trivsam med stora fönster med bra ljusinsläpp, och den kommer att hyras ut fullt möblerad. Vardagsrummet kommer att vara möblerad med en soffa, soffbord, säng 90 cm, sängbord samt skrivbord med skrivbordsstol. Köket är utrustad med en stor komb. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn samt köksbord med stolar. Till lägenheten hör även ett stort och rymligt förråd i källaren. I källaren finns även tvättstugan.

För 5995 kr per månad från och med 8.e januari 2016 ingår möblemanget som nämnts ovan. El, vatten och internet ingår även i hyran.

Vem letar vi efter?
En ansvarsfull och skötsam person med fast inkomst som kan visa upp anställningsbevis samt lönespecifikation. En person som är ordningsam och inte festar varje helg och stör grannarna. Det är även ej tillåtet med husdjur samt rökning, då vi är allergiska.
En deposition på två månadshyror kommer att tas samt referenser vid förfrågan.

Hör gärna av er via mail om ni är intresserade av en visning.

Vänliga hälsningar,
Stephan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping