Nya Tanneforsvägen 15A

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nya Tanneforsvägen 15A, Linköping


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Jättefin lgh, 65 kvm, uthyres fullt möblerad
Hej!

Vill här hyra ut våran fina lägenhet, 2 r o k (65 kvm), i andra hand under tiden 2016-11-01 t o m 2017-04-30 (6 mån. pga utlandsarbete). Lägenheten ligger centralt, med bara några min. gång till centrala stan och ca 5 min. gång till resecentrum. Det är även cykelavstånd till universitetet.

Lägenheten är fullt möblerad med mycket fräscha möbler och är möblerad på så sätt att det finns en stor säng (160 cm) i vardagsrummet (avdelat med skena i taket), samt en säng i sovrummet (120 cm). Det finns 2 st tv-apparater (en i varje rum, båda med digital-tv) och köket har full köksutrustning (även med micro, kaffebryggare och vattenkokare).

I hyran ingår även el, hemförsäkring, tv-licens och bredband (och digtal-tv).

Hyran är på 9000:-/månad, tillika att jag vill ha 1 månads depositionshyra som betalas tillbaka efter hyrestidens slut och vid fullföljt kontrakt. Jag önskar också mycket goda referenser och du behöver även godkännas av min hyresvärd.

OBS! Viktigt att du är djur- och rökfri! Jag önskar även visat intresse endst via mail och skickar bilder på lägenheten vid fortsatt kontakt. Kan ev. bli aktuellt att prata via Skype.

Mvh,
A-L

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping