Pansargatan

Linköping
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pansargatan, Linköping

Hyra:

4500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

105 m2


Beskrivning

Ledigt rum i kollektiv
Vi är två läkarstudenter, Staffan och Lydia, som till 1 januari söker en
tredje hyresgäst till radhuset vi bor i på förstahandskontrakt! Vi är båda 25 år gamla och kommer från Göteborg men har nyligen lärt känna varandra. Staffan läser termin 5 och Lydia termin 1. Huset är byggt 2013 och har hög standard för en student; egen tvättstuga, diskmaskin, träparkett, två badrum (badkar och dusch), egen trädgård och två uteplatser samt ett kallförråd på
tomten. Det finns tre sovrum i huset som är på två våningar, men vi är alltså bara två och därför finns det plats för en till i kollektivet!

Vi söker dig som är student och VILL bo i kollektiv långsiktigt och inte ser det som en nödlösning i "brist på bättre". Du får gärna plugga på Medfak-campus som oss men Vallastudenter är säkert också härliga! :) Vi är båda förbi fasen av det mest intensiva festandet i våra liv och ägnar oss mer åt andra nöjen och vilda fester sker därav helst hos någon annan.

Hyran varierar något från månad till månad då fjärrvärmen inte ingår i hyran, men månadshyran bör inte överstiga 4500kr/person. På sommarhalvåret är hyran närmare 4000kr/mån (inkl el, bredband).

Skicka ett mail om du tycker att det verkar vara kul att bo med oss så för vi prata mer! :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping