Repslagaregatan 9A

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Repslagaregatan 9A, Linköping


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i 4:a
Hej!

Vi heter Linn (25 år, musikintresserad, sångerska, vegetarian) och David (26 år, fotbollsintresserad, FIFA/Halo etc.) och bor i en lägenhet i innerstan (Linköping). Våran inneboende/utbytesstudent kommer att lämna oss tidigare än planerat och vi kommer därför ha ett rum ledigt från och med 1 november. Lägenheten är centralt belägen med ca 2 min gångavstånd till resecentrum och lika långt till de mest centrala delarna av stan. Där är ca 5-7 min cykelavstånd till campus US och 15-20 min till campus valla.

I rummet (nr 3 på bilden) ingår säng och byrå om så önskas, även eget badrum med dusch. I lägenheten finns även diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Hyran kommer ligga på 4000 kr (inkl el, värme, bredband mm)

Vi söker en person som gärna är i våran ålder och som har bott hemifrån tidigare och därmed vet hur man städar och diskar efter sig. Vi båda börjar bli ganska klara med ute/klubb - livet och är mer av hemmakvälls (pensionärs?) - typerna. Middagar, filmkvällar och speciellt spelkvällar (både sällskapsspel och tv-spel t.ex Mariokart, FIFA, Halo) är mer vår melodi. Vi söker någon som gärna delar dessa intressen, som vi kan umgås med.
Vi söker i första hand någon långvarig inneboende. Rökfri är ett absolut krav, husdjur kan diskuteras.

Mvh
Linn och David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping