Rydsvägen

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rydsvägen, Linköping


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Nu har vi insett att det tredje sovrummet i vår lägenhet mest ekar tomt. Vi vill därför att någon ny, trevlig prick flyttar in och gör oss sällskap

Vi som bor är lägenheten i dagsläget är tre postiva ingenjörsstudenter, två tjejer och en kille. Vi pluggar med inriktning mot Bioteknik samt Energi- och Miljöteknik och är, åtminstone för det mesta, väldigt levnadsglada. Under en rätt stor del av vår fritid hänger vi förstås tillsammans, då brukar vi laga mat eller kika på något spännande tv-program.

Lägenheten är belägen på Rydsvägen med närhet till både en ordentlig mataffär (5min promenad), motionspår med utegym (10min) och Linköpings Universitetets huvudcampus, Valla (10min). Det är en fyrrummare med två badrum, tvättmaskin, torktumlare, badkar samt diskmaskin. Visst, lägenheten i sig är inte superfräsch men vi trivs väldigt bra i både den och området.

Rummet som hyrs ut är, precis som resten av lägenheten, fullt möblerat. Det finns en 120-säng, sänglampa, nattduksbord, skrivbord med hurts, skrivbordslampa, skrivbordsstol och en bokhylla. Till rummet hör även två fullstora garderober. Och om det är så att man skulle vilja fylla på med egna saker är det självklart inte något problem.

För att trivas med oss andra tror vi att du som flyttar in:
- är glad och positiv.
- är ordningsam utan för dens skull bli pedantisk.
- inte är allergisk mot pälsdjur (eftersom en av oss funderar på att skaffa en liten katt).
- är hyfsat lugn.
- har lätt för att samarbeta och inte är speciellt långsynt.
- uppskattar att både göra saker på egen hand och tillsammans.

Om du har några frågor är det givetvis bara att höra av sig Rummet hyrs ut från och med 1-a augusti och hyran ligger på 3250kr/månad (inklusive el, bredband och tv-avgift). Om du är intresserad får du gärna berätta lite mer om dig själv, vad du planerar att göra i Linköping och hur du är som person.

Vänliga hälsningar
Gustav

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping