Skogsgatan 93

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skogsgatan 93, Linköping


Hyra:

5172 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Rymlig och renoverad 1:a uthyres i andrahand
Hej!

Jag önskar att hyra ut min lägenhet på 42 m2 i Johannelund, Linköping. Lägenheten består av 1 rum, kök med en (överdrivet) stor balkong. Du bor i en ljus miljö med stora fönster som lyser upp parkett och vita väggar. Köket är stort med plats för ett ordentligt matbord om så önskas. I väggen finns uttag av äkta fiber vilket ger möjlighet till den bästa internetuppkopplingen på marknaden. Gym, kiosk och pizzeria finner du strax utanför dörren. Vill du däremot till en mataffär får du ta en 10 minuters promenad.

Bussförbindelser är bra precis som i resten av staden. Det tar ca 5 min till centrum och 10 till resecentrum. Ska du studera på LiU har du ca 9 km till skolan men bussar går självklart ofta och regelbundet.

Hyran ligger på 5172kr/mån och då ingår vatten, värme och tv.

Jag hyr ut lägenheten i andrahand tillsvidare och den kommer vara delvis möblerad (önskas den omöblerad ska det gå att ordna)

Jag söker som alla andra en städad, rök och djurfri person med ordnad ekonomi. Andrahandskontrakt skrivs i samarbete med hyresvärden och villkor utöver dessa diskuterar vi.

Mvh Max

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping