Spiksmedsvägen 7

Linköping
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spiksmedsvägen 7, Linköping


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Villa i Hjulsbro/Linköping
Sekelskiftsvilla i Hjulsbro/Linköping uthyres.

Huset ligger i ett trevligt och naturnära område med närhet till det mesta. Flera förskolor och skolor finns inom gång- och cykelavstånd. Lokal mataffär, kvarterskrog och busshållplatser ligger 100-200 meter bort. Det är ca 1 km till köpcentrum, 4 km till SAAB, 7 km till centrum, 7 km till Universitetssjukhuset och 10 km till Universitetet/Mjärdevi.

Villan är på 200 kvm med insynsskyddad tomt på 1600 kvm, högt läge och vacker utsikt. Den ligger på återvändsgata med stor uppfart och carport. På entréplan finns hall, kök, tvättstuga, wc, matplats och sällskapsytor. En trappa upp ligger tre sovrum, badrum och två möblerbara hallar (en av hallarna fungerar för närvarande som barnrum och den andra som kontor). En trappa ned, på souterrängplan, finns gillestuga/TV-rum.

Uppvärmning via fjärrvärme, vedspis, kakelugn och öppen spis. Huset uthyres möblerat och fullt utrustat till skötsamma hyresgäster. Rökning eller husdjur är ej tillåtet. Hyran är kallhyra och utöver hyran tillkommer kostnader för värme, vatten, sophämtning, TV/Canal Digital, fiber/wifi 100/100 MBit om ca 3000 i månaden beroende på förbrukning.

Uthyrningsperioden är 8/1-9/4 2017.

Hör gärna av dig/er per mail och berätta lite om dig/er själva. Visning ordnas efter överenskommelse. Referenser efterfrågas och sedvanlig kreditprövning utförs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping