Stenbrötsgatan 35 582 47

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenbrötsgatan 35 582 47, Linköping


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Inneboende söks till en stor 3a
INNEBOENDE SÖKES
Hejhej
Jag har precis skrivit på kontrakt till en lägenhet och letar efter någon som vill hyra ett rum av mig.
Lägenheten är på 89 kvadratmeter plus en balkong och ligger en stenkast ifrån tornhagsskolan i linköping, toppenläge inn till stan och universitet, 7 minuter med cykel till universitet.
Du som hyr av mig skulle få sovrummet (be om bild så skickar jag) och betala 5000kr i månaden inklusive vatten, el & bredband. I lägenheten får du också tillgång till tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Men även tillgång till alla andra ytor såklart. Rummet är inte möblerat så designa det som du vill. Inflytt äger rum den 20 november (då jag själv flyttar in). Det är en månads uppsägningstid och tidigast utflytt är 1a januari. Jag söker alltså inte dig som bara vill lösa din boendesituation i en månad, utan vill ha någon som är intresserad av att stanna en längre tid och ha ett trevligt boende ihop.
Om du är intresserad/vill veta mer så hör av dig till mig och skriv gärna några rader om dig själv och varför jag ska ha just DIG som inneboende.
Här nedan beskriver jag mig själv så du kan se om du tror att vi kan passa ihop:
Jag är 22 år och började läsa kriminologi direkt efter gymnasiet, men efter att ha jobbat 3år samtidigt på en skola så bestämde jag mig för att bli lärare. Jag är positiv och glad hela tiden med en passion för att resa. Har bland annat vart i asien och rest en del. Teater, sport, film & matlagning är några av mina intressen. Samtidigt som jag tycker att det är kul att träffa människor och hitta på något kul ute, så kan också en dag hemma framför soffan vara lika bra. Är väldigt aktiv oxh trpnar väldigt mycket vilket i sin tur resulterar till att jag nästan aldrig är hemma.
Jag har vana att dela lägenhet och ser därmed inte att bo ihop, något man gör enbart för att spara pengar eller för att lösa en bostadsbrist. Det ska vara något man gör för att det är kul och för att man får ut något av den upplevelsen.  Jag är rökfri och har krav på att du ska vara det.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping