Storgården 38

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgården 38, Linköping


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2


Beskrivning

Möblerad rymlig 2a hyrs ut i ett år
Hej!

Från någon gång tidigt i Januari (fram till nästa Januari) vill jag hyra ut min lägenhet till en (eller två) skötsam icke-rökare, helst student som jag själv är. OBS! Är bara intresserad om du är beredd att skriva kontrakt på att hyra lägenheten hela året.

Lägenheten är 67m²; består av hall, sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Sovrummet är ganska rymligt, och vardagsrummet väldigt stort för en 2rok. Står just nu 2 soffor, 2 bord plus soffbord och köksbord, samt 10~ stolar i vardagsrummet och det känns absolut inte trångt. Ett förråd finns på samma plan utanför dörren där man kan ställa saker om man inte vill använda dem.

Lägenheten är möblerad inklusive bänkdiskmaskin. Bokningsbar tvättstuga ligger 30 sekunder gång utanför. Matbutik ligger 3 minuter gång bort, och centrum eller universitet kommer man till på 10-15 minuter med cykel beroende på person och väder. Utöver detta finns ett gym 2 minuter bort som man gratis har tillgång till.

Kommer väl vilja ta ut någon slags "pant" på några tusenlappar direkt i början. Om någonting är helt sönder när jag kommer tillbaka eller en nyckel är borttappad använder jag de pengarna för att fixa det, annars får du/ni tillbaka det såklart.

Kör på ett "tillfälligt" telefonnummer från blocket, vet ej riktigt hur det funkar. Kommer nog ej svara på alla samtal, skicka helst mail, prata annars in på telefonsvararen om du är intresserad. Berätta lite kort om dig själv och vad du sysslar med, så återkommer jag!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping