Storgatan

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan, Linköping


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i 4:a uthyres
Hej nya roomie?!

Vi är två glada studenter, Jesper och Julia, som söker en ny roomie att dela denna mysiga lägenhet med. Lägenheten ligger på Storgatan mitt i Linköping med en hyra på ca 3300/person inklusive allt. Rummet du kommer hyra är rymligt och med en delad toalett.

Vilka är vi då?:

Julia, 24 år, ska börja tredje året på teknisk fysik på LiU. Är för tillfället med i Y6, var skådespelare i Linköpings studentspex och ska nu bli ordförande i Alumniutskottet på Y-sektionen.

Jag heter Jesper och studerar till Ämneslärare inriktning Matematik/Biologi. Jag är en glad kille som gillar träning och Netflix. Just träningen upptar en stor del av min fritid men vid sidan om studierna driver jag även ett företag som säljer utbildning via nätet. Jag gillar spel, både tv-spel och traditionella, gärna tillsammans med mina roomies.

Personen vi söker kan vara vem som helst, oavsett kön eller ålder. Att bo med oss kan innebära filmkvällar (Jesper gillar även fotboll och sånt ;) ), matlagningskvällar, rödvinsdrickande och sporadiksa fester (om man vill).

Är du vår nya roomie?! Skriv och berätta vem du är så hör vi av oss :)

Ha det bäst,
Jesper och Julia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping