Studievägen 3 A 314010

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Studievägen 3 A 314010, Linköping
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

5701 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I hyran ingår: Värme, grundutbud hos Com-Hem och bredband 10/100 Mbit.

Med 2,5 km till centrum och två minuters gångavstånd till campus har Colonia oslagbart läge i Linköping. Allt som universitetets campus har att erbjuda, föreläsningssalar, caféer, bibliotek och nya vänner finns endast en kort promenad bort.
Närheten till fina joggingspår, Linköpings golfbana och studenternas träningscenter, Campushallen, gör att du har bra möjligheter att slappna av med lite träning efter studierna. På Colonia finner du vår nyrenoverade samlingslokal där vi har både biljardbord och filmprojektor. Det finns även möjlighet att arrangera mindre middagar, spelkvällar etc. med dina vänner. Bara fantasin sätter gränser!
Vi har även vår egen aktivitetsgrupp som arrangerar pub-, temakvällar och annat trevligt för våra boenden. På Colonia värderar vi våra studenters trygghet och trivsel högt. I området finner du därför vårt områdeskontor som är bemannat dag- och kvällstid.

Området:

Om Colonia

Det nya studentboendet i Linköping där Grön Bostad, Linköpings universitet och Akademiska Hus skapar förutsättningar för Sveriges första integrerade studentboende inom Linköpings universitetscampus. Närmare universitetet än här på Colonia kan du inte bo. Allt är inom räckhåll. På Colonia finns åtta gemensamma studierum, bara några minuters gångavstånd finns föreläsningssalar, caféer och bibliotek. Samtidigt har du nära till naturen, strax intill finns fina joggingspår och en golfbana. I samlingslokalen finns biljardborg, projektor mm. att nyttja. I området finns också ett stort träningscenter. Colonia fungerar som ett föreningsstyrt boende där alla är med och påverkar och planerar i samarbete med styrelsen och hyresvärden.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping