Studievägen 3 B 322120

Linköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Studievägen 3 B 322120, Linköping
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

4589 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Denna lägenhet är ej hyresfri sommaren 2014. För att få ta del av de två hyresfria månaderna måste man ha betalat hyra för lägenheten i minst två månader. De två hyresfria månaderna är juni och juli.

Lägenheten ligger ute under en kort period då inflyttningen redan är den 1 maj 2014. Området:

I hyran ingår: Värme, grundutbud hos Com-Hem, bredband 10/100 Mbit.

Med 2,5 km till centrum och två minuters gångavstånd till campus har Colonia oslagbart läge i Linköping. Allt som universitetets campus har att erbjuda, föreläsningssalar, caféer, bibliotek och nya vänner finns endast en kort promenad bort.
Närheten till fina joggingspår, Linköpings golfbana och studenternas träningscenter, Campushallen, gör att du har bra möjligheter att slappna av med lite träning efter studierna. På Colonia finner du vår nyrenoverade samlingslokal där vi har både biljardbord och filmprojektor, det finns även möjlighet att arrangera mindre middagar, spelkvällar etc. med dina vänner. Bara fantasin sätter gränser!
Vi har även vår egen aktivitetsgrupp som arrangerar pub-, temakvällar och annat trevligt för våra boenden. På Colonia värderar vi våra studenters trygghet och trivsel högt. I området finner du därför vårt områdeskontor som är bemannat dag- och kvällstid

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping