Sydsvängen 2

Linköping
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sydsvängen 2, Linköping


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Jättefin lägenhet uthyres 6 mån fr.o.m. 1/3
Nu ska jag ut och prova mina vingar....

Eftersom jag fått jobb i en annan stad så vill jag nu till en början hyra ut min fina lägenhet i 6 månader. Lägenheten är om 3 RoK, 65 KvM med balkong och ligger i perfekt läge mitt emellan universitetet och stadskärnan (ca 20-25 min promenad tillvardera hållet) i ett lugnt område.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och det tillhör 2 förråd, ett stort på vinden och ett mindre (matkällare) i källaren. Du har tillgång till såväl tvättstuga som cykelförvaring i källaren som återvinningsrum på gården. Lägenheten är perfekt för två kompisar eller ett par.

Jag söker en skötsam hyresgäst/-er som betalar hyran i tid och kan lämna referens från tidigare boenden. Kreditkontroll kommer att göras!

Hyran är på 8000,- och då ingår hyra, möbler och kostnad för el. Jag kommer begära en månadshyra som deposition som betalas tillbaka vid utflytt efter genomförd och godkänd städning under förutsättning att inget i lägenheten är förstört.

Skicka ett mail och berätta lite mer om er själva så ringer jag upp för att boka visning av lägenheten! Uthyrning sker under förutsättning att hyresvärden godkänner dig/er som hyresgäst!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping