Vasavägen 40B

Linköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasavägen 40B, Linköping


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Möblerad Andrahands uthyrs pga studier
Är du/ni intresserad av att hyra möblerad lägenhet från och med 1 aug, med perfekt läge i Linköping? Är du/ni djur- och rökfri samt lugna ansvarstagande personer. Fortsätt gärna läs för det kanske finns en lägenhet som faller er i smaken! :)

Jag har i Linköping en möblerad fräsch tvåa på Vasavägen 40b, 49kvm om man ska vara exakt med balkong mot baksidan. Lägenheten går i ljusa toner, både i tapeter och möbler(som också för den delen är rätt nya). Första våningen men ingen insyn då det är ett privat företag i källaren under mig. Nyrenoverad tvättstuga i källaren där man lätt får tider.
Bra grannar och min hyresvärd är Stångstaden.
Min nuvarande hyresgäst kommer inte bo kvar efter sommaren så söker därför en ny person/par eftersom jag själv pluggar på annan ort.

Grundhyran: 5800kr (för 2015, hyra för 2016 är under diskussion hos Hyresgästföreningen) exklusive el/bredband/hemförsäkring.
Hyrs ut möblerad 1aug 2016-1juni 2018, är flexibel med uthyrningsperiod men ser gärna en hyresgäst som vill stanna länge..

Nackdelen som blir till lyxig fördel(Lika bra att nämna det redan här):
Stångstaden ska göra en stamrenovering av alla lägenheterna i mitt hus. De vet inte riktigt när. Men de har sagt slutet av 2016 eller början av 2017. Detta innebär att de ska blåsa ut hela lägenheten och jag kommer bland annat få nytt kök & badrum...
Detta kommer utföras under 1-2 månader, de vet inte hur lång tid det tar. 1 månad brukar det ta sa den ansvariga personen jag snackade med på kontoret..
Under denna period kommer man behöva flytta ut. Vart ska man bo då tänker du? Stångstaden fixar preliminärt boende under dessa veckor så var inte orolig.
Stångstaden flyttar alla möbler fram och tillbaka, du ska inte behöva röra ett finger, du ska bara flytta dina kläder.
Man kommer inte bli bostadslös!.
När renoveringen är klar, flyttar man tillbaka, till en lite mer uppgraderad lägenhet och ersättning för flytten utlovas från Stångstaden!
Har kompisar som varit med om detta och det är inget komplicerat säger dem!

Är detta intressant så mejla mig vetja, mvh Ilone

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Linköping