Björnbärsgatan H, lgh

Lomma
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björnbärsgatan H, lgh, Lomma
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

8627 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Denna lägenhet kommer renoveras innan inflyttning. Välplanerad 3:a med balkong i västerläge. Förråd i lägenheten ger goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten totalrenoveras innan inflyttning. Säkerhetsdörr installeras. Väggarna målas vita. På golven läggs ekparkett i sovrum och vardagsrum, i kök och hall läggs det grått klinkergolv. Nya köksluckor i ek sätts in.

Badrum helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Handdukstork installeras samt rundade duschdörrar i glas och förberett för installation av egen tvättmaskin.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard– en renoverarad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.
För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv.

Beskrivning
Fastighet med 8 st tvåvåningslängor, fördelade på 1-3 rum och kök kring en grön och lummig gård.

Omgivning
Lomma kommun är en av Sveriges mest växande kommuner. Kommunens läge när Lund, Malmö och Öresund är givetvis en av orsakerna till detta men även kommunens egna, inre egenskaper gör det mycket populärt att bo här. Centralorten Lomma har under de senaste åren genomgått stora förändringar då industrimark i hamnen omformat till bostadsmark.

Kommunikation
Goda kommunikationsmöjligheter med buss till Lund, Löddeköpinge och Malmö.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lomma

Rapportera fel