Hamnallén 18

Lomma
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Hamnallén 18, Lomma
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

10002 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme och kabel-TV.

Fastigheten
Lomma hamn är ett mycket attraktivt område nära vatten. Läget vid så väl öppen strand som en skyddad hamn ger förutsättningar som är unika även i en kustregion som sydvästra Skåne.

Lägenheterna har helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp. Badrummet har duschplats med rundade duschväggar av härdat glas och elektrisk handdukstork.
Köken är ljusa med vita luckor och parkett på golvet. De är utrustade med diskmaskin och spis med keramik häll och varmluftsugn. Överskåp förberett för placering av egen mikrovågsugn.
Lägenheterna har bra förvaringsmöjligheter med förråd i lägenheten och de är utrustade med lägenhetsaggregat för ventilation och värmeåtervinning.
Lägenheten har utrustning för individuell mätning av varmvattenförbrukningen. Förbrukning debiteras separat som tillägg utöver den vanliga hyran.

Omgivning
Lomma kommun är en av Sveriges mest växande kommuner. Kommunens läge nära Lund, Malmö och Öresund är givetvis en av orsakerna till detta men även kommunens egna egenskaper gör det mycket populärt att bo här. Centralorten Lomma har under de senaste åren genomgått stora förändringar då industrimark i hamnen omformats till bostadsmark.
Stena Fastigheter förvärvade kommunens bostadsbolag år 2008.

Kommunikationer
Fastigheten ligger i centrala Lomma med närhet till handel och service. Havet och Lommas badstrand ligger en kort promenad bort.

Buss 132 till Malmö stannar på gatan.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lomma