Hamnallén 18

Lomma
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Hamnallén 18, Lomma
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

10577 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Hyresinformation
I hyran ingår värme och kabel-TV. Varmvatten tillkommer till hyran.


Kommunikationer
Fastigheten ligger i centrala Lomma med närhet till handel och service. Havet och Lommas badstrand ligger en kort promenad bort.

Buss 132 till Malmö stannar på gatan.


Allmän
Om Lägenheterna

Lägenheterna har helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp. Badrummet har duschplats med rundade duschväggar av härdat glas och elektrisk handdukstork.

Köken är ljusa med vita luckor och parkett på golvet. De är utrustade med diskmaskin och spis med keramik häll och varmluftsugn. Överskåp förberett för placering av egen mikrovågsugn.

Lägenheterna har bra förvaringsmöjligheter med förråd i lägenheten och de är utrustade med lägenhetsaggregat för ventilation och värmeåtervinning.
Lägenheten har utrustning för individuell mätning av varmvattenförbrukningen. Förbrukning debiteras separat som tillägg utöver den vanliga hyran.

Telia levererar fiber till fastigheten och i lägenhetshyran ingår deras basutbud av tv-kanaler. Hyresgästen väljer själv vilket bredband och telefonipaket som önskas utifrån Telias utbud.

Kraftringen är nätägare för elnätet i Lomma och går inte att byta ut. Hyresgästen väljer däremot själv vilken elleverantör som önskas.

Lägenheterna har sina förråd integrerade i lägenheten i kombination med klädkammare. Inga övriga förråd finns i fastigheten.

Fastigheten har 29 parkeringsplatser med egen kötid. Platserna hyrs ut månadsvis och med tre månaders uppsägningstid.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i fastigheten, alla lägenheterna är utrustade med egen tvätt- och torkmaskin.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lomma