Jollegatan 6

Lomma
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jollegatan 6, Lomma


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Välplanerat hus i Lomma på 200 m2
Huset har en yta på 200 m2 och är totalrenoverat och välplanerat och uthyres under minst ett år. Det finns 4/5 sovrum med 7 sovplatser idag. 3 badrum med två duschar varav ett även har badkar. Två ingångar varav den ena leder in till ett stort kontor med två arbetsplatser. Gått om förvaringsutrymme i huset på flera ställen och med två walk in closets, rejält förråd och även ett förråd utanför huset. Huvudentrén, vardagsrum, matplats och kök har en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp från stora fönster.

Använder man det ena sovrummet som gästrum så ligger det i ena delen av huset med egen toalett och dusch vilket gör att man får lite distans även om man bor i samma hus.

Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme och det är en mycket låg driftskostnad då huset är välisolerat och har en luft-vatten värmeväxlare.

Lättskött insynsskydda trädgård med bevattningingssystem. 120 m2 stort träddäck. Finns sandlåda och lekstuga.

Mycket hög teknisk standard med nätverk draget med flera uttag i alla rum där man sedan kan välja att skicka ut Internet, TV eller telefoni. Huset har även Wifi-täckning. I Masterbedroom och anslutande badrum finns det högtalare i taget som styrs via Sonos. Det finns larm i fastigheten och även videoövervakning. Vid uppfarten finns förberett 3 fas uttag för elbil. Fastigheten är mycket smakfullt ljussatt på utsidan. Det finns en extra frys att tillgå. Husets parkering rymmer 4 stycken bilar och det finns fler parkeringsmöjligheter i närheten. Huset är lättskött.

Om så önskas finns det möjlighet att få tillgång till en stor uppsättning standardleksaker så som Brio tåg, Duplo Leg, ett mini kök m.m.

Det är nära till skolor och stort grönområde med lekplats runt hörnet. 10 minuters gång för att komma till stranden. Nära till matbutik. Ett större fint naturområde och park, Alnarpsparken endast 10 minuters gångväg bort.

Huset hyres ut möblerat. Allt för att leva i huset finns även med. Från bestick, glas, grytor även en grunduppsättning av handdukar och lakan om så önskas.

Lomma kommun har blivit rankad som den bästa kommunen att bo i och även dess skolor har fått den högsta placeringen i Sverige.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lomma