57091

Luleå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: 57091, Luleå

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Välkommen m barn & husdjur fr skyddat boende
Fräsch fint möblerad villa 100 kvadrat 4 rok uthyres fom 1/11-2016 till er som skall lämna skyddat boende, för att flytta till något "eget"/övergång till annan boendeform, men fortfarande är i behov av anonymitet och lugna omgivningar. Här kan ni ta med såväl barn, som era husdjur. Här är alla slags husdjur välkomna. Stor inhägnad terass, Hundgård och 1000 kvadrat trädgård med odlingsmöjligheter, plats för lek och avkoppling. Det finns allt en familj med barn och husdjur behöver. Huset är beläget på en mindre lugn ort i villakvarter, med närhet till vacker natur med badsjöar och fiskemöjligheter. Huset ligger ca 2,5 mil från större ort på östkusten i småland. Bra bussförbindelser 400 m från bostaden, där även grundskola, bibliotek, mataffär, gästgiveri, idrottsföreningar, gym samt bensinmack finns. Huset är larmat, med direktkontakt till bevakningsbolag, sos, samt trygghetslarm. Trädgårdsskötsel ingår. Har ni intresse av trädgård och odling, så kan ni självklart pyssla med det så mycket ni önskar, men det skall inte kännas som ett tvång. Carport till bilen och gott om plats att parkera på tomten. Hyran 15000 per månad inkluderar allt: värme, el, vatten, sophämtning, sotning, förvaltning, försäkring, larm, telefon, tv, samt internet. Tre månadshyror i deposition.

Vi som hyr ut, vänder oss främst, till personer, som har behov av att ta med sina husdjur. Vi vet, hur betydelsefulla husdjuren är för våran hälsa och lycka. Vi vill erbjuda även djuren, en tillvaro fri från hot och våld, en fristad, där ägare och djur kan ha sin plattform, för att bygga vidare på allt det fina livet har att ge.

Naturligtvis, är ni välkomna även utan husdjur. Eftersom det råder brist på bostadsmöjligheter, för personer som lever under hot och våld, och som har behov av att ta med sina husdjur, så förbehåller vi oss rätten, att prioritera den gruppen i första hand.

Välkomna via telefon för frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå