Föreningsgatan 26B

Luleå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Föreningsgatan 26B, Luleå


Hyra:

2675 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum Lövskatan uthyres 1/8
Vi önskar hyra ut ett rum beläget i källarvåning på lugna Lövskatan i Luleå från 1 Augusti tills vidare eller tidsbegränsat. Hyran är 2675 kr/månad. Rummet är privat och delar på lika villkor med övriga 5 rum på kök, vardagsrum och 2 badrum med dusch och eget badrumsskåp. I köket har du egen hylla i kyl ,frys och skafferi. Rummet är uppskattningsvis 12 kvm. Är ytan av vikt för hyresgästen uppmanas hyresgästen till att själv mäta upp rummet då vi inte kan garantera storleken.

Rummet är möblerat, men du behöver ta med täcke och kudde. Det finns tillgång till tvättstuga. El och uppvärmning ingår i hyran. Det finns möjlighet till fast fiber internet, men det står hyresgästen själv för, se www.lunet.se . Det kan även finnas möjlighet att hyra bilplats för 150 kr/mån men då tillkommer elförbrukning utöver det.

De hyresgäster vi har är lugna. Vi vill inte ha gymnasieungdomar, rökning eller djur i detta boende. Vi har själva allergier.

Städning ingår inte utan sköts av respektive hyresgäst på den egna ytan och gemensamt rörande de gemensamma ytorna hall, kök och vardagsrum samt badrum.

Är du intresserad så skicka en kort beskrivning innefattande sysselsättning, rökning, husdjur och eventuella referenser. Vi kontrollerar alltid eventuella pågående ärenden hos kronofogden och vi kan tyvärr inte hyra ut till dig om du har ett pågående eller tidigare ärende.

Egen hemförsäkring är obligatorisk.

Vi kan antingen hyra ut en tidsbestämd period eller tills vidare med tre månaders uppsägning.

Ser fram emot att höra av er.

Vänligen,

Moa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå